Dankwoord 

Een dikke dank je wel!


Heel graag richt ik een woordje van dank aan iedereen die een bijdrage leverde aan het tot stand komen van dit programma.

Aan mijn patiënten: de mama's, papa's en baby'tjes in mijn praktijk: voor hun vertrouwen in mij en voor hun feedback tijdens de behandelingen.

Aan alle mensen die dit programma nalazen en voorzagen van nuttige feedback: Rolinde Demeyer, diëtiste en lactatiekundige (en auteur van Blij koemelkvrij), Inge van Goubergen, lactatiekundige, Leen Leysen, doula, zwangerschapsyogadocente en draagconsulente, Sofie Es, osteopaat, en alle mama's die als eerste dit programma hebben uitgetest toen ze net bevallen waren.

Aan René Zweedijk, voor alle fantastische eyeopeners die hij me gaf in zijn inspirerende lessen osteopathie, neurologie, fysiologie, ...
Om vanaf het begin in me te geloven en me de kans te geven om in een ongelooflijk docententeam te werken waarvan ik nog steeds enorm veel kan bijleren.
Om me in zijn opleiding 'Osteopathie bij baby's en kinderen, Panta Rhei' zoveel vrijheid te geven om datgene te doen waar mijn hart naar uit gaat.. het coachen van moeder & kind. Om me aan te moedigen me hier steeds verder in te verdiepen. Om nooit aan me te twijfelen (ook niet elke keer dat ik dat zelf deed :-) ).

Aan Linda Nuyts, die dag in dag uit klaarstond om me bij te staan bij alle technische zaken (bouwen van de website, bouwen van het online programma, automatiseringen van mailing- en betalingssystemen), die met me meedacht, me geruststelde en oplossingen voorstelde als ik 'in een stresske schoot' en goeie tips aanbracht.

Aan Marie D'haenens, copywriter, die mijn teksten nalas, verbeterde en opleukte.

Aan mijn ouders, om steeds in me te geloven, me aan te moedigen en me te steunen.

Maar vooral aan mijn man, Patrick en onze kinderen, Zara, Noa en Luna, om me de ruimte en de tijd te geven om aan dit programma te werken, waardoor ze me erg vaak hebben moeten missen ... als ik weer eens achter de computer zat, weer eens schema's aan het bestuderen was of weer eens met mijn neus in de boeken zat (en oh ja, over niets anders kon praten).
Maar niet in het minst om alle mooie levenslessen die ik van hen kreeg.
Zonder hen zou dit programma er nooit geweest zijn.

Een dikke, dikke, dankjewel!


Anja


>
error: Content is protected !!