HAPPY BABY WIJZER
De 'babyhandleiding' die jou
een hoop zoekwerk ​zal besparen !

​​Online ​programma ​​​​​vol inzichten & tips

 • ​Leer je baby's signalen begrijpen ​
 • ​​Dit kan jij ​doen ​​bij krampjes, reflux, slaapproblemen, eetmoeilijkheden,...​​
 • ​Zo help je je baby - veilig gehecht - naar een gezond ritme​ ​


​Ontwikkeld door Anja Caers, baby-osteopate

 ​​"Zat er maar een handleiding bij !" 🙃


​Daar sta je dan, als kersverse mama, met het meest kwetsbare wezentje ooit in je armen​. 
De eerste maanden met een baby ​kunnen pittig zijn​: onderbroken nachten, krampjes, reflux, ​eetmoeilijkheden, huilbuien,... 
​Internet staat vol tips​, ​maar ​vaak zijn ze ​zo tegengesteld dat je ​het helemaal niet meer weet! 
Je omgeving doet er nog een schepje bovenop: ‘Heeft hij alweer honger?',' Zou je hem niet beter schema-voeden?’, ‘​​Leg hem in een ​bedje! Hij moet ​het toch leren om alleen te slapen?' ​​​​ 
Om gek van te worden... ​ En als je baby dan wat huilerig is of kampt met ongemakjes, komen toch de twijfels...

​Heb ik misschien toch iets verkeerds gegeten?
Zou ​mijn baby misschien beter slapen met ingedikte voeding? 
Moet ik gewoon zijn ritme ​volgen of zou een vast schema beter zijn?
Moet ik ​hem wakker maken voor een voeding of niet?
Verwen ik ​hem door hem altijd vast te hebben?

​ One-size-fits-all?


​Dat je af en toe twijfelt, is heel normaal. Het antwoord op al deze vragen is ​ook niet zo zwart-wit! Elke baby is anders en ​​een "one-size-fits-all-schema" waarin elke baby past, ​bestaat gewoonweg niet. Zo is het bijvoorbeeld voor de meeste baby's ​het fijnst als je gewoon ​hun eigen ritme volgt. ​ Maar in sommige omstandigheden kan een baby over z'n grenzen gaan: Hij slaapt amper overdag, terwijl ​hij duidelijke moe is. Of hij wil een hele dag door ​drinken, maar de melk ​lijkt hem toch niet echt te bekomen. Op zo'n momenten kan het nodig zijn om toch even de leiding te nemen. Maar hoe doe je dat dan ​zonder voorbij te gaan aan de fysiologische en affectieve behoeften van ​je kleine schat?

 Typische baby-patronen


​Als osteopate werk ik ​ruim 20 jaar met baby's met o.a. reflux, krampjes, slaapproblemen of huilgedrag​, een passie ​die ontstond ​vanuit mijn eigen zoektocht als mama​. Ons oudste dochtertje ​had het als baby bijzonder moeilijk​: ze huilde veel ​en ontroostbaar, het slapen was een ramp.​ ​Ik deed alles om haar te troosten, maar wist ​nog bitter weinig over baby's en ​roeide met de riemen die ik had...  ​Ik vond het een enorme uitdaging natuurlijk ouderschap toe te passen in onze hedendaagse, Westerse maatschappij, die ​zo ver van de natuur verwijderd lijkt. Het was ​de start van een lange zoektocht.

​Ook op professioneel vlak ​besloot ik me vervolgens volledig op baby's toe te spitsen: ik ​​behandelde ​enkel nog jonge kindjes en volgde diverse opleidingen en ​cursussen​ hierrond. Na duizenden baby's te hebben gezien in mijn praktijk, kreeg ​ik steeds meer inzicht in het functioneren van ​jonge kindjes en ​​begon ik​ typische baby-patronen, maar ook 'mama-valkuilen' te herkennen.

​Ik startte met het uitwerken van adviezen en stappenplannen, want er zijn zoveel dingen die je als mama zelf kan doen! Vaak gaat het om simpele dingen, die toch een wereld van verschil kunnen maken ... je moet het alleen wéten!

Anja Vermeire


​​"Anja is veel meer dan een osteopate. Ze is een allround baby-specialiste die nuttige tips geeft en hulpmiddelen aanreikt die echt helpen! Ik heb enorm veel van haar geleerd. Onze Willem is helemaal tot rust gekomen en opengebloeid!" 

 ​Waarom heeft niemand me dit eerder verteld?


​Mama's in mijn praktijk waren ​​altijd erg enthousiast ​als ik deze inzichten met hen deelde. 
'​Had ik dat maar eerder geweten!', hoorde ik dan, of: 'Waarom heeft niemand me dit eerder verteld... Kan ik jouw tips misschien ergens nalezen?'.
Ik ​kwam tijdens de behandelingen ​steeds vaker tijd te kort: er was zoveel dat ik wilde vertellen, waardevolle informatie die ouders een lange zoektocht​ en veel leed kan besparen!
Zo groeide het idee ​om"Happy Baby Wijzer!", te ontwikkelen​, waar je alle nuttige informatie meteen bij elkaar hebt.

​Sophie Totté


"Anja combineert haar wetenschappelijke kennis niet enkel met haar jarenlange praktijk-ervaring, maar ook met haar ervaring als mama. Ze heeft een brede kijk en durft gangbare methodes in vraag stellen. Er worden geen oplossingen opgedrongen, wel mogelijkheden geboden om je kindje op een andere manier te benaderen. Kortom, een aanrader en een eye-opener!" 

​Wat maakt Happy Baby Wijzer zo leuk?


 Leren in je pyjama :-)

 • Via tekst en filmpjes neem ik je mee in de belevingswereld van je baby. Bekijk de filmpjes tijdens een voedingsmoment of als je baby in je armen ligt te slapen ​(en jij geen vin kan verroeren :-))
 • Online beschikbaar, dus lekker thuis op je eigen tempo te bekijken op elk moment van de dag ... of de nacht!
 • 'Snel-​wegwijs-functie' ​en handige modules per thema​, waardoor je heel ​meteen ​het antwoord op je vragen vindt.

 Inzicht in je baby

 • OntwikkelingWat kan je baby al?  Hoe ervaart hij de omgeving​?
 • Emotionele behoeften: Waar heeft je baby nood aan? Hoe zorg je voor een goede hechting?
 • Slaapjes: Hoe slaapt je baby? Hoe verdeelt hij zijn dutjes doorheen de dag? Wat is een gezond slaapritme?
 • ​​Voedingen: Wat is een 'normaal' drinkpatroon? Hoeveel en hoe vaak drinkt je baby op dit moment? We bekijken dit zowel bij borstvoeding als bij kunstvoeding.
 • Communicatie: Wat wil je baby je vertellen? Ontdek wat zijn lichaamstaal, zijn manier van huilen​ en het moment van huilen ​jou kunnen leren.​ Met handige filmpjes!

 Wegwijzer bij twijfels

 • ​​​​​Slapen: Waar laat je je baby het best slapen? Mag je hem in slaap helpen ? Kan inbakeren zinvol zijn en is het ​voor elke baby geschikt? Wanneer doe je het wel/niet? Hoe doe je het ergonomisch? Maak ​je je baby best wakker als hij te lang slaapt? ​
 • Voeding: Hoe weet je of je baby genoeg melk binnenkrijgt ? Kan een baby te vaak drinken? Hoe kan je hiermee omgaan?

Tips bij ​​ongemakjes

 • Spijsverteringsmoeilijkheden: reflux, darmkrampjes, onrustig drinken/te vaak of te weinig willen drinken/enkel aan 1 kant willen drinken​/...
 • Huilen: ​​​​Zoek uit waarom je baby huilt!  Wat kan je doen als je baby ontroostbaar is? 
 • Onrust en slaapproblemen: moeite met in- of doorslapen, hazenslaapjes, rusteloosheid


 ​​​Gezond ritme - Stappenplan ​​

 • Geen strakke schema’s, wel tips en duidelijke richtlijnen, hulpmiddelen en voorbeelden van dagritmes als houvast om je baby stap voor stap te begeleiden naar een gezond ritme, liefdevol en vanuit een veilige hechting.

Birgit Oris


"Anja leerde ons ​o.a. ​wat een gezond ritme ​en realistisch slaappatroon voor een baby betekent. Ze h​ielp me vertrouwen in mijn moederinstinct en g​af veel praktische tips & tricks ​bij typische babyprobleempjes. ​Mijn man zei: 
"Dit zouden ze toch echt standaard aan alle ouders moeten leren!"  ​​Happy Baby Wijzer biedt eye-openers die verder reiken dan de eerste maanden en ook later nog zullen bijdragen aan het ​fysieke en emotionele welzijn van je baby.

​​ Over mij

​​Wat je misschien nog wil weten over mij...

 Zijn wij een MATCH? 

Wij zijn geen match als je

Je bent aan het goede adres als je

​Is Happy Baby Wijzer enkel voor mama's?

 Even een kijkje nemen in het programma?

Jij als ouder kiest jouw weg. 
Maar juiste keuzes maken is zoveel makkelijker
als je vanaf het begin
duidelijke informatie hebt.

 Wil jij ook deze onmisbare 'handleiding' !

​​Als mama?

​Je bent zwanger of pas bevallen en wil vanaf de start goed geïnformeerd zijn!

 79,00

​​Een jaar lang toegang tot 
alle modules van
Happy Baby Wijzer
(0 - 4 maanden)

 • Je betaalt 79,00 euro en krijgt meteen toegang tot alle modules (0-4 maanden) en behoudt deze ​​​een jaar lang.
 • ​De inzichten in dit programma zijn ware eye-openers en z​ullen ook na de​ze startfase met je baby nog erg waardevol blijken. ​
 • Je krijgt een factuur als betalingsbewijs
 • ​​Als je zwanger of als net bevallen bent is dit een ​fantastisch cadeau aan jezelf én je kindje. ​
 • ​Ook als geboortegeschenk voor je dochter, zus of vriendin ​​heb je met ​Happy Baby Wijzer een bijzonder origineel en waardevol ​cadeau!>

Powered by WishList Member - Membership Software

error: Content is protected !!