HAPPY BABY WIJZER
Dé 'babyhandleiding' die jou een hoop 
zoekwerk zal besparen !

Online programma vol inzichten & tips

 • Dit vertellen de signalen van je baby! 
 • Zo help je je schatje bij krampjes, reflux, slaapproblemen, eetmoeilijkheden,...
 • Zo begeleid je je kleintje naar gezond ritme, veilig gehecht en lekker in z'n velletje.


Door Anja Caers, baby-osteopate, vanuit haar 20-jarige expertise in het behandelen van baby's.

Daar sta je dan, als kersverse mama, met het meest kwetsbare wezentje ooit in je armen.
De eerste maanden met een baby kunnen pittig zijn: onderbroken nachten, krampjes, reflux, eetmoeilijkheden, huilbuien,...  
Internet staat vol tips, maar vaak zijn ze zo tegengesteld dat je het helemaal niet meer weet! Je omgeving doet er nog een schepje bovenop:
   ‘Heeft hij alweer honger?'Je kan hem beter schema-voeden!’, 
   ‘Laat hem maar even huilen!'
 Hij moet toch eens alleen leren slapen!'  
Om gek van te worden... En als je baby dan wat kampt met ongemakjes, komen toch de twijfels...Heb ik misschien toch iets verkeerds gegeten?
Zou hij beter slapen met ingedikte voeding?
Volg ik z'n ritme of is regelmaat bieden beter?
Verwen ik hem door hem altijd vast te hebben?

"Zat er maar een handleiding bij!"  ? 

Zulke twijfels zijn heel normaal. Het antwoord op al deze vragen is ook niet zwart-wit.
Er bestaat immers geen "one-size-fits-all-schema" waarin elke baby past. Zo is het voor de meeste baby's niet fijn een opgelegd schema te volgen.

Maar soms heb je het gevoel dat je baby over z'n eigen grenzen gaat. Hij is duidelijk moe, maar slaapt amper overdag. Of hij wil een hele dag door wil drinken, maar de melk lijkt hem niet te bekomen: hij geeft veel terug, heeft krampjes, z'n stoelgang is explosief,...
Wanneer is het goed om toch even de leiding te nemen? En vooral, hoe doe je dat dan zonder voorbij te gaan aan de fysiologische en affectieve behoeften van je kleine schat?


 Typische baby-patronen

Als osteopate werk ik ruim 20 jaar met baby's met o.a. reflux, krampjes, slaapproblemen of huilgedrag, een passie die ontstond vanuit mijn eigen zoektocht als mama. Ons oudste dochtertje had het als baby bijzonder moeilijk: ze huilde veel en ontroostbaar, het slapen was een ramp. Ik deed alles om haar te troosten, maar wist nog bitter weinig over baby's en roeide met de riemen die ik had...  Ik vond het een enorme uitdaging natuurlijk ouderschap toe te passen in onze hedendaagse, Westerse maatschappij, die zo ver van de natuur verwijderd lijkt. Het was de start van een lange zoektocht.
Ook op professioneel vlak besloot ik me vervolgens volledig op baby's toe te spitsen: ik behandelde enkel nog jonge kindjes en volgde diverse opleidingen en cursussen hierrond. Na duizenden baby's te hebben gezien in mijn praktijk, kreeg ik steeds meer inzicht in het functioneren van jonge kindjes en begon ik typische baby-patronen, maar ook 'mama-valkuilen' te herkennen. Ik startte met het uitwerken van adviezen en stappenplannen, want er zijn zoveel dingen die je als mama zelf kan doen. Vaak hele simpele dingen, die wel een wereld van verschil kunnen maken... je moet het alleen weten!

 Onmisbare info die élke mama van bij de start zou moeten hebben!

Mama's in mijn praktijk waren altijd erg enthousiast als ik deze inzichten met hen deelde. 'Had ik dat maar eerder geweten!', hoorde ik dan, of: 'Waarom heeft niemand me dit eerder verteld? Kan ik jouw tips misschien ergens nalezen?'.  Ik kwam tijdens de behandelingen steeds vaker tijd te kort: er was zoveel dat ik wilde vertellen, waardevolle informatie die ouders een lange zoektocht kan besparen! Zo groeide het idee om"Happy Baby Wijzer!", te ontwikkelen.


"HAPPY BABY WIJZER"
Jij als ouder kiest jouw weg. Maar de juiste keuzes maken, is
een stuk gemakkelijker als je van bij de start goed geïnformeerd bent!

 Minder twijfels, méér Momfidence... en een HAPPY baby!

Sinds de lancering van Happy Baby Wijzer maakten al vele jonge gezinnen gebruik van deze handige tool.  Meer nog, steeds meer zorgprofessionals werken hiermee en adviseren hieruit in de praktijk: (kinder)artsen, vroedvrouwen, osteopaten, kinesisten, doula's, ... Lees hieronder enkele van de vele reacties.

"Anja is zoveel meer dan een osteopate. 
Ze is een allround baby-specialiste die nuttige tips geeft en hulpmiddelen aanreikt die echt helpen! 

Ik heb enorm veel van haar geleerd. 
Onze Willem is helemaal tot rust gekomen en opengebloeid!" 

   Anja Vermeire


Wij zijn Anja ongelooflijk dankbaar. Zelf ben ik arts, maar de expertise en kennis van Anja is van onschatbare waarde. Anja heeft het leven van ons dochtertje en van ons enorm veranderd en van een slapeloze huilbaby de meest happy baby gemaakt!

  Maaike Cornelis, KNO-arts

"Anja combineert haar wetenschappelijke kennis met haar jarenlange praktijkervaring, alsook met haar ervaring als mama. Ze heeft een brede kijk en durft gangbare methodes in vraag stellen. Er worden geen oplossingen opgedrongen, wel mogelijkheden om je kindje op een andere manier te benaderen. Kortom, een aanrader en een eye-opener!" 

  Sophie Totté


"Anja leerde ons o.a. wat een gezond ritme en realistisch slaappatroon voor een baby betekent. Ze hielp me vertrouwen in mijn moederinstinct en gaf veel praktische tips & tricks bij typische babyprobleempjes.

Mijn man zei: "Dit zouden ze toch echt standaard aan alle ouders moeten leren!"

  Birgit Oris

Wat maakt Happy Baby Wijzer zo leuk?


 Leren in je pyjama :-)

 • Via tekst en filmpjes neem ik je mee in de belevingswereld van je baby. Bekijk de filmpjes tijdens een voedingsmoment of als je baby in je armen ligt te slapen (en jij geen vin kan verroeren :-))
 • Online beschikbaar, dus lekker thuis op je eigen tempo te bekijken op elk moment van de dag ... of de nacht!
 • 'Snel-wegwijs-functie' en handige modules per thema, waardoor je heel meteen het antwoord op je vragen vindt.

 Inzicht in je baby

 • OntwikkelingWat kan je baby al?  Hoe ervaart hij de omgeving?
 • Emotionele behoeften: Waar heeft je baby nood aan? Hoe zorg je voor een goede hechting?
 • Slaapjes: Hoe slaapt je baby? Hoe verdeelt hij zijn dutjes doorheen de dag? Wat is een gezond slaapritme?
 • Voedingen: Wat is een 'normaal' drinkpatroon? Hoeveel en hoe vaak drinkt je baby op dit moment? We bekijken dit zowel bij borstvoeding als bij kunstvoeding.
 • Communicatie: Wat wil je baby je vertellen? Ontdek wat zijn lichaamstaal, zijn manier van huilen en het moment van huilen jou kunnen leren. Met handige filmpjes!

 Wegwijzer bij twijfels

 • Slapen: Waar laat je je baby het best slapen? Mag je hem in slaap helpen ? Kan inbakeren zinvol zijn en is het voor elke baby geschikt? Wanneer doe je het wel/niet? Hoe doe je het ergonomisch? Maak je je baby best wakker als hij te lang slaapt?
 • Voeding: Hoe weet je of je baby genoeg melk binnenkrijgt ? Kan een baby te vaak drinken? Hoe kan je hiermee omgaan?

Tips bij ongemakjes

 • Spijsverteringsmoeilijkheden: reflux, darmkrampjes, onrustig drinken/te vaak of te weinig willen drinken/enkel aan 1 kant willen drinken/...
 • Huilen: Zoek uit waarom je baby huilt!  Wat kan je doen als je baby ontroostbaar is? 
 • Onrust en slaapproblemen: moeite met in- of doorslapen, hazenslaapjes, rusteloosheid


 Gezond ritme - Stappenplan

 • Geen strakke schema’s, wel tips en duidelijke richtlijnen, hulpmiddelen en voorbeelden van dagritmes als houvast om je baby stap voor stap te begeleiden naar een gezond ritme, liefdevol en vanuit een veilige hechting.

Over mij

Wat je misschien nog wil weten over mij...

 Zijn wij een MATCH? 

Wij zijn geen match als je

Je bent aan het goede adres als je

Enkel voor mama's?

Enkel tot 4 maanden?

Een kijkje nemen in het programma?

 Wil jij ook deze onmisbare 'handleiding' ?

Als professional

Je werkt beroepsmatig met baby's en wil snel dingen kunnen opzoeken/tips aanreiken.

€ 249,00

Levenslang (*)  toegang tot alle modules van Happy Baby Wijzer  (0 - 4 maanden)

 • Je betaalt 249,00 euro (vergelijkbaar met de prijs van een bijscholing van 1 dag) en behoudt levenslang (*) toegang tot Happy Baby Wijzer (0-4 maanden). 
 • Superhandig tijdens het werken met baby’s: heb je een praktische vraag dan vind je via de handige navigatie meteen alle antwoorden en tips bij elkaar.
 • Je krijgt een factuur voor je boekhouding.
 • Bij eventuele aanpassingen aan Happy Baby Wijzer (0-4 maanden), krijg je steeds de laatste versie te zien.

(*) Levenslang = zolang Happy Baby Wijzer online loopt

Als mama

Je bent zwanger of pas bevallen en wil vanaf de start goed geïnformeerd zijn.

€ 79,00

Een jaar lang toegang tot  alle modules van 
Happy Baby Wijzer (0 - 4 maanden)

 • Je betaalt 79,00 euro, krijgt meteen toegang tot alle modules (0-4 maanden) en behoudt deze een jaar lang. De babywijzer bevat immers veel inzichten die verder reiken dan enkel de eerste fase. Wil je bij een volgend kindje opnieuw gebruik maken van de babywijzer, dan betaal je slechts 39,00 euro voor een jaar.
 • De inzichten in dit programma zijn ware eye-openers en zullen ook na deze startfase met je baby nog erg waardevol blijken.
 • Je krijgt een factuur als betalingsbewijs
 • Een fantastisch cadeau voor jezelf en je kindje (als je zwanger of pas bevallen bent), een waardevol geboortecadeau voor je zus, vriendin of dochter!
>

Powered by WishList Member - Membership Software

error: Content is protected !!